Konference Surveillance & Security

Přednášející


Miroslav Tůma
IT Security Specialist, Tech Data

Miroslav Tůma

Ing. Miroslav Tůma, Ph.D. je absolventem Západočeské univerzity v Plzni – obor Počítačově integrovaná výroba, specializující se na ekonomiku a management. Následně studoval postgraduálně obor Průmyslové inženýrství a management. Už během vysokoškolského studia pracoval jako konzultant a projektový manažer v oblastech informačních systémů, optimalizace procesů, organizace a strategie podniků, Cyber Security a IT Security. Po dlouhé konzultační praxi, působil 12 let na manažerských pozicích ve státní správě. Na začátku roku 2020 se vrátil do soukromého sektoru, kde působí v roli IT Security Specialist, expert v oblasti Cyber Security a ICT a business procesů ve společnosti Tech Data.

Radim Matěja
jednatel společnosti Datis s.r.o.

Radim Matěja

Ing. Radim Matěja, LL.M. studoval na fakultě mechanického inženýrství Technické univerzity v Liberci. Je jednatelem společnosti Datis, která se dlouhodobě věnuje projektování, poradenství a bezpečnostním studiím v oboru technické bezpečnosti.

Alexandr Němec
product manager, ATEAS CZ s.r.o.

Alexandr Němec

Ing. Alexandr Němec má v ryze české společnosti ATEAS CZ s.r.o. již dvanáct let na starosti směřování a další rozvoj platformy ATEAS.

Ivan Čerjak
Regional Sales Director, 2N TELEKOMUNIKACE a.s.

Ivan Čerjak

Ivan Čerjak má bohaté znalosti a zkušenosti v oblasti telekomunikací a přístupových systémů a je dlouholetým pracovníkem ve společnosti 2N. Dlouhodobě se také věnuje podpoře A&E při návrhu a řešení přístupových systémů.

Lukáš Votrubec
IT Reseller Manager, APC by Schneider Electric

Lukáš Votrubec

Ing. Lukáš Votrubec studoval na České zemědělské univerzitě v Praze, na fakultě ekonomie a managementu a nyní pracuje jako IT Reseller Manager ve společnosti Schneider Electric. Infrastruktuře pro datová centra se zde věnuje od roku 2015.

Richard Malíř
Solution Engineer, Axis Communication

Richard Malíř

Richard Malíř má více než 10 let zkušeností v oblasti IP kamerových systémů. Od roku 2014 v Axis Communication na pozici Sales/Solution Engineer.

Pavel Kotyza
Business Development Manager, CamStreamer

Pavel Kotyza

Pavel Kotyza se na poli online a telekomunikací pohybuje už přes 20 let, kdy si prošel českými i evropskými společnostmi. Sám podnikal v USA a Austrálii. Kromě product managementu a marketingu se také věnoval sdílení zkušeností a učení na českých i zahraničních univerzitách. Miluje chytrá online řešení ulehčující práci lidem a jako hobby má sportovní fotografii a jihoasijskou kuchyni.

Marek Vyklický
Key Account Manager CZ & SK, D-Link

Marek Vyklický

Marek Vyklický absolvoval fakultu elektrotechniky a komunikačních technologií na VUT v Brně v roce 2003. Od té doby se zabývá IT a síťovým řešením pro firmy a poskytovatele internetu. V roce 2014 nastoupil na pozici manažera pro klíčové zákazníky do společnosti D-Link, kde se věnuje B2B projektům.

Pořadatel

Tech Data AS Czech s.r.o.

Společnost Tech Data spojuje svět prostřednictvím technologií. Naše komplexní portfolio produktů, služeb a řešení, vysoce specializované dovednosti a odbornost v oblasti technologií nové generace umožňují našim partnerům uvádět na trh produkty a řešení, které svět potřebuje k tomu, aby se mohl spojit, růst a rozvíjet se. Společnost Tech Data se umístila na 88. příčce seznamu Fortune 500® a již jedenáct let v řadě je označována za jednu z „nejobdivovanějších společností na světě“. Další informace najdete na webových stránkách www.techdata.com. Můžete nás také sledovat na sociálních sítích Twitter, LinkedIn, Facebook a Instagram.